OVER CAMODATA

CAMODATA B.V. is in juli 2018 opgericht door Stéphane Gielen en binnen een jaar uitgegroeid tot de grootste data en restwaarde provider van Nederland. De naam CAMODATA staat voor CAmper-, CAravan- en MOtorfietsdata. CAMODATA beheert en levert uitgebreide en accurate data van campers, caravans, vouwwagens, motorfietsen, bromfietsen en scooters.

Daarnaast biedt CAMODATA een scala aan diensten zoals het leveren van diverse data modules, restwaardebepalingen (inkoop- en verkoop), bestandsverrijkingen en consultancy.

START

Vanwege de grote vraag vanuit de markt naar goede en betrouwbare data is CAMODATA opgericht als onafhankelijke data en restwaarde provider van specifieke voertuigdata. Het betreft uitgebreide voertuigdata op merk-, model-, type-niveau met technische gegevens, pakketten, actuele en historische nieuwprijsinformatie met daaraan gekoppeld actuele inkoop- en verkoopwaarden.

MISSIE

Onze missie is het leveren van accurate, betrouwbare, complete en kwalitatief hoogwaardige data aan de automotive-, lease- en verzekeringsbranche. Met behulp van onze data zorgt CAMODATA ervoor dat u alles in huis heeft om afgewogen beslissingen te maken op het gebied van inkoop en verkoop, import en export, taxatie, prijsvergelijking, leasecalculatie en premieberekening.

VISIE

Door de datastructuur van CAMODATA te integreren in uw systeem, beschikt u altijd over het juiste type voertuig met eenduidige merk-, model-, typeomschrijving en bijbehorende technische- en (historische) nieuwprijsgegevens. Premie berekeningen en calculaties kunnen vanaf nu worden gemaakt op basis van de juiste historische en actuele data. Het gebruik van onze data kan leiden tot grote besparingen in tijd en geld.