ONZE SERVICES

MODULES
CAMODATA levert data in verschillende modules: CAMO Basis en CAMO Plus met optioneel CAMO Paketten. De module CAMO Basis beschikt over merk-, model-, type-informatie, basis technische gegevens en uitrusting, nieuwprijsinformatie, inkoop- en verkoopwaarden. CAMO Plus is een uitbreiding op de CAMO Basis module met daarbij uitgebreide technische gegevens en uitrusting.

MAATWERK
Wilt u de data in een specifiek format aangeleverd krijgen? Of zijn er bepaalde data velden die u extra zou willen toevoegen aan uw bestand? CAMODATA kan ook maatwerk leveren op basis van uw wensen.

BESTANDSVERRIJKING
Heeft u een bestand met data dat niet meer up-to-date of onvolledig is? CAMODATA kan het gehele bestand voor u analyseren en vervolgens verrijken. 
Heeft u een bestand met data maar ontbreekt een goede en éénduidige merk-, model-, type-structuur? CAMODATA kan het gehele bestand structureren en voorzien van een éénduidige merk-, model-, type-structuur.

CONSULTANCY
Heeft u specifieke data uitdagingen of wilt u weten wat er met de data van CAMODATA binnen uw organisatie mogelijk is? CAMODATA kan u daarover inhoudelijk adviseren en helpen met het implementeren van de data.