BROMMER DATA

CAMODATA heeft de meest uitgebreide brommer database van Nederland. In onze database zijn alle in Nederland geleverde brom- en snorfietsuitvoeringen opgenomen. De database is voorzien van een grote hoeveelheid historische- en actuele voertuigdata. De brommerdata bestaat uit verschillende typen brom- en snorfietsen, maar ook elektrische brom- en snorfietsen.

De bromfiets database van CAMODATA beschikt over uitgebreide en actuele gegevens zoals merk-, model-, type-informatie, modeljaar en technische gegevens (onder andere vermogen, aantal versnellingen, brandstofsoort, cilinder inhoud, cilinderstand, type koeling, 2-takt, 4-takt of elektrisch, gewicht), catalogusprijs, inkoop- en verkoopwaarden.

CAMODATA is dé specialist in voertuigdata. Onze gegevens zorgen dat professionals in de branche alles in huis hebben om afgewogen beslissingen te maken op het gebied van inkoop en verkoop, import en export, taxatie, prijsvergelijking en verzekering.

Onze eigen kennis en expertise combineren we met input uit ons netwerk. Nieuwe merken, modellen en types worden direct toegevoegd en waardebepalingen actueel gehouden. Zo blijft onze database objectief en betrouwbaar en heeft u altijd de beschikking over complete en kwalitatief hoogwaardige voertuigdata. 

BROMMER DATA beschikbaar van o.a.

Bromfiets logo agm
Bromfiets logo Aprilia
Bromfiets logo Benelli
Bromfiets logo Beta motorcycles
Bromfiets logo CPI
Bromfiets logo Derbi
Bromfiets logo Gilera
Bromfiets logo Honda
Bromfiets logo Husqvarna motorcycles
Bromfiets logo Italjet
Bromfiets logo Jawa
Bromfiets logo Jincheng
Bromfiets logo KTM
Bromfiets logo Kawasaki
Bromfiets logo Kreidler
Bromfiets logo Kymco
Bromfiets logo Malaguti
Motorfiets logo Mash motors
Bromfiets logo Motorhispania
Bromfiets logo Peugeot
Bromfiets logo Piaggio
Bromfiets logo Puch
Bromfiets logo Rieju
Bromfiets logo SWM S.W.M.
Bromfiets logo Skyteam
Bromfiets logo Solex
Bromfiets logo Suzuki
Bromfiets logo Tomos
Bromfiets logo Vespa
Bromfiets logo Yamaha
Bromfiets logo Zundapp